Priopćenje o testiranju kandidata za radna mjesta u Uredu pučke pravobraniteljice

U vezi raspisanog Javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ured pučke pravobraniteljice objavljen u Narodnim novinama broj 69/17 od 14.srpnja 2017.godine, održat će se testiranje kandidata/kinja koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja.

Za mjesto Savjetnik/savjetnica pučke pravobraniteljice za pravne poslove u Područnom uredu u Splitu  testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja  će se održati:  18. rujna 2017. godine s početkom u 9,00 sati  u Visoka škola Aspira, Domovinskog rata 65, Split.

Za mjesto Stručni suradnik za pravne poslove u sjedištu Ureda u Zagrebu testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja  će se održati: 14.  rujna 2017. godine  s početkom u 9,00  sati u Ministarstvu  uprave,  Maksimirska 63, Zagreb

Za mjesto  u SLUŽBI ZA OPĆE POSLOVE (Odjel za računovodstvo i  uredsko poslovanje/Pododsjek za uredsko poslovanje i organizaciju rada) u sjedištu u Zagrebu, testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja  će se održati: 15.  rujna 2017. godine  s početkom u 9,00 sati u Ministarstvu  uprave,  Maksimirska 63, Zagreb

Testiranje se sastoji od  provjere poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske, provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta i poznavanje rada na računalu.

Datum i vrijeme intervjua (razgovora) s kandidatima koji uspješno polože test, bit će objavljen naknadno.

Cijeli tekst priopćenja o testiranju možete pročitati u privitku.

 

Ranije objavljene izvore za pripremanje kandidata za testiranje možete pronaći ovdje, a opis poslova i mjerila za određivanje plaće možete pronaći ovdje.

 

 

Ostale novosti

  • 1